To top
28 Feb

HANDIGE IPHONE-GADGETS

1

Ik herinner me nog goed het moment dat ik -na maanden sparen- als dertienjarige puber eindelijk mijn eerste GSM kocht. Inderdaad, toen stond het woordje ‘smartphone’ nog helemaal niet in de Van Dale en was een openklapbaar toestel mét camera nog hét van hét. Mijn eerste exemplaar was -hoe kon het ook anders- een witte openklapbare GSM mét camera van LG, die zelfs Google zich niet meteen meer herinnert… Ben ik echt al zo oud?

6 GSM’s en 1 smartphone later ben ik intussen de trotse eigenaar van een Iphone 5 en kan ik mijn leven niet meer inbeelden zonder. Bovendien ben ik helemaal wild van de talrijke gadgets waarmee we onze teergeliefde Iphone kunnen aankleden. Zo stootte ik, na de vraag van Hoesjes Outlet of ik enkele items op hun site wilde uitproberen, op deze handige waterproof cover. Een item dat erg van past komt, wetende dat mijn teergeliefde Iphone niet lang geleden een duik in bad nam. Een nare ervaring (met gelukkig genoeg een positieve afloop) die ik niet graag opnieuw meemaak. Bovendien omsluit deze cover mijn volledige toestel waardoor geen druppeltje water mijn Iphone meer kan beschadigen. Oef! ‘Thuis’ kijken in bad was nog nooit zo leuk! Dit leuke hoesje bestaat trouwens in verschillende kleuren en shop je voor €14,99.

3

Op Hoesjes Outlet kun je echter niet alleen terecht voor mooie en beschermende hoesjes maar ook voor talrijke kabels en toebehoren voor jouw Iphone of smartphone. Ik koos als tweede item dan ook voor deze oplaaddock, een toestel om tijdens je werk op je bureau te hebben, gezellig enkele filmpjes te bekijken terwijl je iPhone oplaadt of zoals mij op je nachtkastje te gebruiken als wekker en oplaadpunt. Jammer genoeg kan ik niet met enkel lof spreken over dit product. Zo maakt de oplaaddock zeer moeilijk contact met mijn Iphone waardoor hij erg vaak stopt met opladen. Niet handig wanneer je dus steeds moet nakijken of je toestel wel degelijk aan het opladen is. Daarnaast wordt er ook geen oplaadkabel meegeleverd met de oplaaddock en is niet duidelijk aangegeven met welk soort kabel je de oplaaddock kan opladen. Dit bleek na een paar keer testen met zowel een Iphone- als androiduitgang, wel degelijk een Iphone-uitgang te zijn, wat natuurlijk ook het meest logische is. Door deze minpunten ben ik uiteraard teleurgesteld over het gebruik en de kwaliteit van de oplaaddock waardoor ik er zelf dan ook geen €14,99 zou voor betalen. 

4

 

Astrid
Astrid
1 Comment

Leave a reply