To top
21 Dec

MIJN VERLANGLIJSTJE

kerstcadeautje-schoonmaakster-goodgirlscompany

Het hele jaar door zie je leuke dingen die je maar al te graag cadeau zou krijgen maar toch liever niet koopt voor jezelf. En als mensen je dan vragen wat dat jaar jouw hartje kan bekoren voor kerst, nieuwjaar of jouw verjaardag kan je daar vreemd genoeg zelden een antwoord op geven. ‘Had ik maar een verlanglijstje gemaakt’, een gedachte die op dergelijke momenten vaak bij me opkomt. 

Nu de feestelijke eindejaarsperiode opnieuw aangebroken is (wat gaat de tijd snel!) en mijn verjaardag (25 januari) ook weer stilaan in zicht is, leek het me dan ook leuk dit jaar een verlanglijstje samen te stellen. Iets waar ‘Mijn Verlanglijst’, een handige site waarmee je gratis een online verlanglijstje kan samenstellen mij graag bij helpt.

Met ‘Mijn Verlanglijst’ kan je namelijk zoveel lijstjes maken als je zelf wil zoals een lijstje voor jouw verjaardag, een geboortelijst, een lijst voor je uitzet,… de mogelijkheden zijn oneindig! Bovendien deel je al jouw lijstjes gemakkelijk via jouw social media kanalen of via een handige URL die je zelf naar jouw vrienden kan versturen. Op die manier komen jouw vrienden of familieleden op jouw digitale lijstje terecht en kunnen zij gemakkelijk én anoniem de artikelen afstrepen die ze voor jou gekocht hebben. Wanneer jij je vervolgens inlogd op jouw account zie je wat er al gekocht is maar niet door wie, lekker spannend!

Wist je trouwens dat uit wetenschappelijk onderzoek bewezen werd dat cadeaus die gekocht worden van een verlanglijstje hoger gewaardeerd worden en als meer persoonlijk worden beschouwd? Dus waarom zouden we géén verlanglijstje maken?

Wat er dit jaar op mijn verlanglijstje staat vind je alvast hier!

 

Astrid
Astrid
2 Comments
  • Silkeblogs

    Ik wou je verlanglijstje bekijken, maar ik kan het niet zien omdat het niet openbaar staat!

    december 21, 2016 at 11:52 am Beantwoorden

Leave a reply