To top
18 Dec

MEGA WIN-ACTIE LIDLBEAUTY

Om jullie extra te verwennen tijdens deze feestelijke periode, geef ik in samenwerking met Lidl de volledige limited edition eindejaars beautycollectie van Cien weg! Bekijk snel bovenstaande video om te zien wat je moet doen om kans te maken op deze leuke producten!witruimte2

INHOUD PAKKETJES

  • Pakketje 1: 1 dagcrème + 1 nachtcrème + 1 anti-rimpelserum
  • Pakketje 2: 1 dagcrème + 1 nachtcrème + 1 anti-rimpelserum
  • Pakketje 3: 8 nagellakjes
  • Pakketje 4: 8 Lipbutters
  • Pakketje 5: 4 Lipglossen + 2 mascara’s + 1 conceilerwitruimte2

Heb je trouwens mijn andere win-actie al gezien waar ik twee paar schoenen van FitFlop mag weggeven? Haast je! Want vandaag is de laatste dag dat je nog kan deelnemen!

 

 

 

Astrid
Astrid
1 Comment
  • Eline

    Wat een prachtige actie ! Dit wil ik wel onder de kerstboom vinden 🙂 Graag pakketje 5. Ik ben zwanger en heb nogal veel slapeloze nachten! Om toch te stralen met de feesten kan ik wel wat hulp gebruiken . Dat kleine beetje mascara of lipgloss en concealer kan al wonderen doen. Daarom graag een kansje. Ik volg je op YouTube en bloglovin en heb gedeeld.

    december 20, 2016 at 8:47 pm Beantwoorden

Leave a reply