To top
9 Dec

WIN 2 PAAR SCHOENEN VAN FITFLOP

dsc_0236b

De feestdagen zijn terug in het land! Iets wat je niet alleen voelt aan de recente ijskoude temperaturen maar ook volop ziet in het straatbeeld. Denk aan de gezellige kerstversiering in de winkelstraten en de prachtige feestjurken en juwelen in winkels en boetieks. Geheel geïnspireerd op deze feestelijke periode creëerde ik vandaag een feestelijke maar comfortabele outfit voor jullie met mijn gloednieuwe Classic Tassel Superoxford schoenen in Black Glimmer van FitFlop die ik trouwens 2 keer mag weggeven onder mijn lezers en volgers!

dsc_0279a

In deze outfit ging ik voor mijn teergeliefde zwarte faux-leather broek gecombineerd met een witte bloes met ruffles. Om mijn outfit nét dat tikkeltje meer te geven koos ik voor een een roze sjaal in nepbont en bijpassende juwelen in roze tinten. Aan mijn voeten ging ik uiteraard voor de Classic Tassel Superoxford schoenen van FitFlop en afwerken deed ik met een zwarte clutch met vlinderdetails.

dsc_0205bcddsc_0175bcdsc_0217b dsc_0252cb54f48b4-f8e4-40c6-bef8-14eb332008e8dsc_0338bcdsc_0262bdsc_0285bdsc_0329bZoals ik hierboven reeds vertelde mag ik (tot mijn groot jolijt) twee paar Classic Tassel Superoxford schoenen t.w.v. €130 aan jullie weggeven. Deze zwarte schoenen met licht glitter effect zijn naar mijn mening ideaal voor deze feestelijk periode. Je kan ze namelijk dragen bij een feestelijke maar casual outfit waarvoor ik in dit artikel opteerde of bij een elegant kleedje en zwarte nylonkousen voor een verlengend en verslankend effect. Bovendien zijn de Classic Tassel Superoxford schoenen o-zo comfortabel dankzij het dempend en drukverdelend materiaal waaruit zij gemaakt zijn. Op deze manier wordt voortbewegen én dansen tot in de vroege uurtjes nog zo aangenaam! 

 

WAT MOET JE DOEN OM DEZE SCHOENEN TE WINNEN?

WAT MAG JE DOEN OM EXTRA KANS TE MAKEN?

Deze win-actie loopt ook via mijn Facebook- en Instagrampagina tot en met 18 december. Veel succes!

 

 

Astrid
Astrid
8 Comments
 • Dorien

  Hoi,
  Waarom ik de schoenen het van het vind?
  Een vrouw en schoenen zijn twee handen op 1 buik. Je hebt er nooit genoeg!
  Toch ben ik al een hele tijd op zoek naar een comfortabele zwarte schoen. Naast mijn botjes met hak in het zwart heb ik eigenlijk geen zwarte schoenen…
  Terwijl ik van kledij vooral voor zwart kies…
  Als ik voor mijn hippe comfy schoenen kies, vind ik ze soms té casual bij men outfit.
  Vandaar zijn deze schoenen ideaal!
  Sjiek en toch comfortabel.
  Tegenwoordig is de trend een lage schoen. Dus ze scoren!!!
  Ideaal voor op het werk en voor uren feest en dansplezier!! Want genieten van het leven hoort erbij! ?

  december 9, 2016 at 9:34 pm Beantwoorden
 • Silkeblogs

  Ik doe mee! Ik heb al een paar schoenen van Fitflop, en ze zitten zo lekker! Ik zou mijn verzameling graag uitbreiden, en deze lijken me ook ideaal voor de feestdagen! Mijn maat is 38!

  december 12, 2016 at 12:49 pm Beantwoorden
 • Suzanne van Amerongen

  Wát een vette schoenen! Need i say more? Dat is ook meteen de reden dat ik ze wil winnen, ze zijn perfect! ? Mocht ik ze winnen gaan ze inderdaad aan met de feestdagen en daarna. en daarna. Mijn maat is 38 trouwens 🙂

  december 18, 2016 at 9:42 am Beantwoorden
 • jonna@burgertrutjes

  Wat een toffe schoenen! Chique, stijlvol en toch ook casual. Perfect te combineren met mijn Kerst outfit. En mag ik je even complimenteren met de mooie foto’s? Heel gaaf! Hopelijk zijn deze pareltjes van schoenen in maat 41 beschikbaar.

  december 18, 2016 at 10:08 am Beantwoorden
 • Van Mieghem Mell

  Goh de reden? Het is zwart, plat en volledig mijn ding. Met deze schoen kan je moeiteloos van casual naar chic gaan zonder een probleem. Nu zeker met de feestdagen en allerlei etentjes en bezoekjes zijn gemakkelijke schoenen zeker een must. En ze zijn nog 1 maal super mooi er bovenop dus is gewoon AF ! Ik offer mij zeerrrrr graag op voor 1 paar in maatje 40 een mooie en warme thuis te geven. Ook heb ik alle stappen gevolgd. P.s volg je ook instagram. meleke.vm@hotmail.com

  december 18, 2016 at 10:11 am Beantwoorden
 • Anne-Marie Otter

  Wat een mooie schoenen! Ik heb er al veel over gehoord en gelezen maar nog nooit geprobeerd. Ik maak graag een kansje, heb maat 40.

  december 18, 2016 at 6:00 pm Beantwoorden
 • Maria De Jaeger

  Ik ben op zoek naar hippe schoenen die heel gemakkelijk zitten en waarin je het gevoel hebt dat je op wolkjes loopt. M’n dochter heeft de FitFlop Benelux slippers en is hier heel tevreden van. Sinds ze deze draagt, heeft ze een betere lichaamshouding en voelt ze zich ook beter! Ik heb zelf soms last van vermoeide benen en pijn in de benen, daarom wil ik deze wellnessschoenen heel graag testen en zelf de voordelen ervan ervaren!! Mijn schoenmaat is 39!
  Groetjes,
  Maria

  december 19, 2016 at 6:54 am Beantwoorden
 • Anneleen Heuleu

  Hey hey!!! Astrid, wat een ontdekking die blog van jou! Leuk om te lezen, maar … het zou natuurlijk nóg leuker zijn mocht ik ook een paar coole Fitflops winnen. Ik vind dat ik de schoenen gewoonweg moet winnen omdat ik best een extra paar comfy EN elegante schoenen kan gebruiken om mee rond te hossen in de winkel waar ik op zaterdag werk. Mijn schoenmaat in Fitflop is 40. Ik heb – denk ik – geen Instagram of Bloglovin, al wil ik het wel eens proberen 🙂

  december 12, 2017 at 8:53 pm Beantwoorden

Leave a reply