To top
10 Nov

SPOTGOEDKOOP SHOPPEN OP ALIEXPRESS

collages3

Sinds enkele jaren ben ik fan van Chinees manusje-van-alles Aliexpress. Mijn eerste bestelling plaatste ik op 13 april 2014 en sinsdien heb ik reeds 160 pakjes mogen ontvangen. Koopverslaafd, ik…? Zoals de meesten onder jullie wel zullen weten, vind je op Aliexpress werkelijk alles. Van een fototoestel of gsm tot een mooi juweel, op deze site vind je het aan spotprijzen. Zelf kocht ik er voornamelijk juwelen, kleding en gadgets voor mijn telefoon aangezien ik voor aparaten als Iphones, camera’s en tablets toch liever in ons eigen Belgenlandje consumeer.

De reden waarom ik dit artikel precies vandaag neerpen voor jullie, heeft alles te maken met 11 november. Die dag wordt in China namelijk de heuse ‘Singles Day’ gevierd. Een dag speciaal gekozen voor singles omdat hij enkel en alleen uit het cijfer ‘1’ bestaat. Het is dan ook de bedoeling jezelf die dag eens goed te verwennen en alles te kopen wat jouw hartje begeert. Een feest waar Aliexpress gretig op inspeelt en daarom die dag maar liefst kortingen tot 50% geeft op al zijn items!

Aangezien ik als niet-single natuurlijk ook graag meedoe met deze fantastische dag deel ik met veel plezier enkele leuke en unieke mode- en lifestyle-items die je momenteel spotgoedkoop bij Aliexpress kan shoppen! 

aliexpress221. Armbanden (Shop hier)

2. Taartjes handtas (Shop hier)

3. Eenhoorn Powerbank (Shop hier)

4. Trui (Shop hier)

5. Kit Kat handtas (Shop hier)

6. Tassel Oorringen (Shop hier)

witruimte2

 

aliexpress12

7. Powerbank (Shop hier) 

8. WOW handtas (Shop hier)  

9. Halsketting (Shop hier

10. Marmeren Iphone hoesje (Shop Hier

11. Handtas met veer (Shop Hier)

12. Trui (Shop hier

13. Powerbank Lippen (Shop hier)

witruimte2

cats

14. Omelet handtas (Shop hier) 

15. Nagellakhouder (Shop hier

16. Make-up kwasten (Shop hier

17. Muis handtas (Shop hier

18. Lippen handtas (Shop hier

19. Lederen jas handtas (Shop hier

witruimte2

Meer informatie over het maken van een account en het kopen van items op Aliexpress vind je trouwens op deze handige blog. Heb je echter nog een andere vraag? Laat gerust een reactie achter hieronder en ik help je graag  verder!

witruimte2

Kende jij Aliexpress al? Welk item is jouw favoriet? 

Astrid
Astrid
7 Comments
 • janine

  haha de taarten handtas! Geweldig, je komt soms echt de raarste dingen tegen.

  november 10, 2016 at 5:56 pm Beantwoorden
 • Armande

  Nou ik zag toevallig van de week dat er morgen een grote actie bij Aliexpress! Ik heb alvast gepre-shopped en heb een oogje op een mooie handtas. Kado voor mezelf! Zonder omelet of WOW trouwens. 😛

  november 10, 2016 at 6:32 pm Beantwoorden
 • Anke

  Wauw, die rosé gouden make-up kwasten zijn echt super mooi! Xx

  november 10, 2016 at 7:54 pm Beantwoorden
 • Miss

  Oooh wat een leuke items heb je uitgekozen vooral die tasjes en die make-up kwasten! <3

  november 11, 2016 at 12:07 pm Beantwoorden
 • Mariska

  Ik shop al eigenlijk te veel op AliExpress en toch kom ik hier leuke dingen tegen die ik nog niet had gezien! super!

  november 14, 2016 at 6:48 pm Beantwoorden
 • Marjolein

  Ik kende het al en vind de spulletjes altijd super. Alleen durf ik nooit kledij bestellen, want eerdere ervaring in China zelf leerde me dat hun kleedjes eerder topjes zijn voor me 😀

  november 22, 2016 at 10:10 am Beantwoorden

Leave a reply