To top
7 Okt

KEEP IT NEUTRAL

dsc_0110b

Sinds ik modeblogger Julia Engel (Gal Meets Glam) ontdekte, ben ik helemaal fan van ‘neutrals’ of ook wel neutrale tinten genoemd zoals beige, wit en blush. Toen ik enkele maanden geleden deze witte top voorbij zag komen op Chinees manusje-van-alles Aliexpress voor slechts 3 luttele euro’s, belandde hij dan ook meteen in mijn winkelmandje. Maar vreemd genoeg slaagde ik er vóór deze outfit nog niet eerder in hem te dragen. Hallo, uitpuilende kledingkast… Uiteraard combineerde ik hem, als trouwe neutrals fan, met een beige broek en zilveren juwelen. En om mijn outfit nét dat tikkeltje meer te geven ging ik voor fonkelende zilveren F-sporty lace-up sneakers van FitFlop en mijn teergeliefde metalic clutch.

dsc_0093b

Graag vertel ik jullie in dit artikel ook wat meer over de nieuwste aanwinst in mijn sneakercollectie: de F-Sporty Lace-Up Sneakers van FitFlop. Zoals ik in mijn vlogs over New York herhaaldelijk vertelde, ben ik erg fan van FitFlop’s o-zo comfortabele Gladie Slides slippers. FitFlop is namelijk een merk waarbij comfort centraal staat, zo zijn al hun schoenen gemaakt van dempend en drukverdelend materiaal om het voortbewegen zo aangenaam mogelijk te maken. Iets wat ik dankzij twee paar van hun schoenen reeds in levende lijve mocht ondervinden. Meer weten? Neem dan zeker een kijkje op FitFlop’s website of Facebookpagina.

 astrid

dsc_0043b

dsc_0181b

dsc_0109b  dsc_0054bdsc_0046bdsc_0144b dsc_0159b dsc_0170b

— SHOP THE LOOK —

Top ALIEXPRESS (maat S) – Broek VERO MODA (maat M) – Sneakers FITFLOP (maat 39) – Clutch VERITAS (uitverkocht) – Oorringen SIX (uitverkocht) – Ring SWAROVSKI

 top    10133022_silvermink_001_productlarge fsporty_laceup_sneaker_silver_b61011_aw16_side_srgb   ring

Dit artikel is een samenwerking met FitFlop.

Astrid
Astrid
2 Comments
  • Miss

    Hele leuke outfit! Ben vooral verliefd op jouw tasje!

    oktober 7, 2016 at 10:37 am Beantwoorden
  • Pavithra

    The clutch and the top is just gorgeous! xo

    oktober 12, 2016 at 4:54 pm Beantwoorden

Leave a reply