To top
4 Okt

JUMPING INTO FALL

dsc_0363b

Als pas afgestudeerde Imagostyliste, vind ik het heerlijk outfits samen te stellen in de kleuren van mijn kleurtype. Als zomertype met lente-invloed ben ik dan ook helemaal gek op zachte kleuren als grijs, babyroze en taupe. Nu de ochtenden frisser worden én meneer herfst terug in het land is, is het de ideale gelegenheid voor het samenstellen van nieuwe outfits. Van Duifhuizen tassen & koffers mocht ik een tas uitzoeken, om te reviewen wat best geen gemakkelijke opgave was. Zo heeft Duifhuizen tassen & koffers talrijke merken en exemplaren die mijn hartje spontaan sneller doen slaan, denk aan: Love Moschino, Valentino, Guess, Patrizia Pepe en  Ted Baker. De Anaiya tas van het laatst genoemde merk werd uiteindelijk de uitverkorene.

De outfit die ik aan de hand van deze tas samenstelde, is voor mij perfect voor de omschakeling van zomer naar herfst. De zachte kleuren van de trui, rok en tas brengen voldoende licht in een seizoen dat vaak iets donkerder kan ogen. Waarbij de overknee laarzen de perfecte manier zijn om mijn benen warm te houden bij iets frissere temperaturen. Om de warme kleuren van de herfst toch ietwat in mijn outfit te brengen, koos ik voor goudkleurige oorringen en een ring die een harmonie vormen met de gouden accenten op mijn tas.

dsc_0277b

De Anaiya tas van Ted Baker is voor mij de ideale werktas of tas voor op het vliegtuig. Dankzij zijn grote opbergruimte neem je met gemak al jouw essentials mee. Bovendien is de tas voorzien van een handige opberg clutch die je ook apart kan gebruiken. Waardoor je eigenlijk twee tassen hebt voor de prijs van één! Mooi meegenomen toch? Naar mijn mening is deze tas perfect voor elke vrouw die er graag elegant, stijlvol en verfijnd wil uitzien. De luxueuze uitstraling van de Anaiya tas doet me spontaan denken aan elegante vrouwen à la Kate Middleton en Koningin Maxima. Ik ben alvast fan!

  dsc_0355b

dsc_0297b

dsc_0369b

dsc_0365bb

dsc_0313b

dsc_0356b

dsc_0289b

dsc_0382b

Dit artikel is een samenwerking met Duifhuizen tassen & koffers.

Astrid
Astrid
5 Comments
 • irma

  Wauw, wat een mooie tas zeg!

  oktober 4, 2016 at 2:40 pm Beantwoorden
 • Femke De Coene

  Super leuke trui !

  oktober 4, 2016 at 3:38 pm Beantwoorden
 • Lesley

  Deze is ook erg mooi! Ik heb hem in het zacht roze. Van dezelfde kleur als jouw tas heb ik er nu een kleintje bij <3

  oktober 5, 2016 at 7:09 am Beantwoorden
 • Linda

  Wat een snoepje deze tas van Ted Baker. Ik vind het merk zo lief én mooi. Inderdaad stijlvol, vrouwelijk en elegant. Hij past ook perfect bij je outfit <3

  oktober 5, 2016 at 4:56 pm Beantwoorden
 • Naomi

  Oh fijne tassen heb je. Ik deed laatst ook een samenwerking met hen 🙂

  oktober 7, 2016 at 10:25 am Beantwoorden

Leave a reply