To top
12 Sep

GETEST: VICHY THERMAAL BRONWATER VERSTUIVER

DSC_0125B

VICHY is voor mij een vaste waarde in mijn beautyroutine, zo gebruik ik steevast géén andere zonnecrème meer sinds ik dit merk ontdekte en ben ik helemaal fan van hun Normaderm BB Clear dagcrème. Toen ik enkele maanden geleden de vraag kreeg of ik Vichy’s nieuwste aanwinst de Thermaal Bronwater Verstuiver wilde testen, kon ik dan ook alleen maar juichen! Jammer genoeg lukte het me voordien nog niet dit product voor jullie uit te testen door mijn tijdelijke erg gevoelige en onzuivere huid. Iets wat ik wijt aan stress, twee lange vliegreizen en de vervuilde lucht tijdens mijn vakantie in New York. Maar vandaag kan ik daar eindelijk verandering in brengen en vertel ik jullie graag al mijn bevindingen over de Thermaal Bronwater Verstuiver!

DSC_0143C

Het mineraliserende Thermaal water van Vichy bestaat voor 100% uit zuiver water voorzien van 15 natuurlijke mineralen zoals kalium, ijzer, calcium, lithium, mangaan, fluorine en bromine. Deze mineralen kalmeren niet alleen de huid, maar gaan haar ook versterken, herstellen en brengen haar pH-waarde opnieuw in balans. De Thermaal Bronwater Verstuiver is door Vichy speciaal ontworpen voor verschillende doeleinden. Je kan hem namelijk gebruiken tijdens het reinigen en verzorgen van de huid maar ook om make-up mee te fixeren.

Wanneer je de verstuiver gebruikt, blaast hij een (koele) lichte nevel in de richting van je gezicht wat vooral erg aangenaam is tijdens deze hete nazomerse temperaturen. Maar ook om mijn gezicht te reinigen vind ik dit product heerlijk. Zo geeft deze verstuiver mijn gezicht in de ochtend een instant fris en gereinigd gevoel en brengt hij me ’s avonds helemaal tot rust. Daarnaast gebruik ik de verstuiver ook na het aanbrengen van mijn make-up als fixeermiddel. Na gebruik van de  Thermaal Bronwater Verstuiver heb ik namelijk het gevoel dat mijn make-up er nét iets natuurlijker uitziet en nét iets beter in mijn huid dringt. Al zorgt de spray er naar mijn mening niet voor dat mijn make-up een volledige dag blijft zitten. Zo merk ik na een lange werkdag dat mijn huid er niet meer zo egaal uitziet als in de ochtend.
witruimte2
Voor mij is de Thermaal Bronwater Verstuiver daarom een echte aanrader op het vlak van reinigen en verfrissing voor het gelaat. Als fixeermiddel voor make-up zou ik hem echter niet aanraden aangezien hij mijn make-up nét niet lang genoeg bewaard.
witruimte2
Naast dit nieuwe product maakte ik trouwens ook kennis met Vichy’s #YouMakeMeStronger campagne die zich afvraagt welke personen jou sterker maken? Waarvoor ze deze leuke Facebookapp ontwikkelden.
witruimte2
Je vindt de Thermaal Bronwater Verstuiver voor €7,85 in de apotheek.
witruimte2
Dit artikel is een samenwerking met Vichy.
Astrid
Astrid
3 Comments
 • Vicky

  Dit klinkt echt veelbelovend! Moet ik misschien even proberen…

  september 12, 2016 at 12:10 pm Beantwoorden
 • Lana

  Mooie foto’s! Love it!

  september 12, 2016 at 12:10 pm Beantwoorden
 • Miss

  In de zomer als verfrissing lijkt me dit echt enorm fijn!

  september 12, 2016 at 1:04 pm Beantwoorden

Leave a reply