To top
7 Sep

GETEST: DE BESTE VRIEND VAN EEN POKÉMONSPELER

DSC_0011B

Ik herinner me nog goed het moment dat ik -na maanden sparen- als dertienjarige puber eindelijk mijn eerste GSM kocht. Inderdaad, toen stond het woordje ‘smartphone’ nog helemaal niet in de Van Dale en was een dichtklapbaar toestel mét camera nog hét van hét. Mijn eerste exemplaar was -hoe kon het ook anders- een witte openklapbare GSM mét camera van LG, die zelfs Google zich niet meteen meer herinnert… Ben ik echt al zo oud?

6 GSM’s en 1 smartphone later ben ik intussen de trotse eigenaar van een Iphone en kan ik mijn leven niet meer inbeelden zonder. Nu is het alom bekend dat onze teergeliefde smartphones eerder een minicomputer zijn dan de exemplaren waarop Snake de enige vorm van plezier was. En dat de batterij die een week lang meeging, samen met de Nokia 3310 al lang verdwenen is. Maar 2016 zou de 21e eeuw niet zijn, moest ze hiervoor geen oplossing hebben. Zo zijn er sinds enkele jaren tal van externe batterijen of powerbanks te vinden zowel online als offline in de technologische wereld. Ik mocht er alvast eentje uittesten van gsmoplader.be waarover ik jullie vandaag alles met veel plezier zal vertellen!

DSC_0030B

Om deze testfase zo representatief mogelijk te laten verlopen, liet ik de batterij van mijn Iphone helemaal leeglopen en laadde ik de Proda powerbank volledig op. Wanneer je deze powerbank oplaadt, zal je zien dat ze pas vol is of de 100% bereikt heeft, wanneer alle lichtjes blauw zijn en niet meer knipperen. Het volledig opladen van de Proda powerbank duurt ongeveer 4 uur, wat naar mijn mening best lang is. Je laadt ze dan ook best op de dag voor je ze plant te gebruiken, zodra ze leeg is of wanneer ze minder dan 50% energie bevat. Het aantal lichtjes die branden wanneer je de powerbank aanzet vertelt je hoeveel resterende batterijpercentage ze bevat: 1 lichtje = 1-25%, 2 lichtjes = 26-50%, 3 lichtjes = 51-75%  en 4 lichtjes =76-100%. Om mijn Iphone volledig op te laden had de Proda powerbank +/- 2 uur nodig wat naar mijn mening opnieuw best lang is. Al moet ik wel toegeven dat ik mijn Iphone gedurende deze periode wel af en toe gebruikt heb om o.a enkele smsjes te versturen en zelfs een YouTube filmpje te bekijken. Bovendien bleef er nadien dankzij haar capaciteit van 5000 mAh nog 50% energie op mijn Proda powerbank over. Waardoor ik met groot jolijt kan zeggen dat deze powerbank je dus twee maal uit de nood kan helpen zonder haar opnieuw te moeten opladen. Yes!

Een groot pluspunt van deze powerbank is dat ze er niet alleen goed uitziet, maar door haar kleine omvang ook erg makkelijk mee te nemen is in je handtas of zelfs broekzak, wat voor onze drukke levens natuurlijk mooi meegenomen is. Daarnaast is ze beschikbaar in drie kleuren: goud, wit en zwart. Op de trein, in de klas, tijdens een vergadering, of zelfs tijdens een Pokémonjacht, er is geen enkele reden meer voor een lege accu van jouw smartphone!

DSC_0046B

De Proda powerbank koop je hier voor €29,95 en wordt geleverd met korte Micro USB kabel waardoor je er zelfs je camera of tablet mee kan opladen. Bovendien ondersteunt ze zowel Windows- als Mac-besturingssystemen. Heb je net zoals mij een Iphone of een andere Appletoestel, dan kan je gerust je eigen kabel gebruiken of er hier eentje bij gsmoplader.be kopen.

Op gsmoplader.be en zijn broertje gsmbatterij.be kan je trouwens niet alleen terecht voor externe batterijen en oplaadkabels, maar ook voor SD-kaarten, opladers, draadloze opladers, headsets én zelfs een compleet nieuwe batterij. Het bezoeken waard!

Heb jij al een powerbank? Gebruik jij ze vaak? Ben jij smartphoneverslaafd? Ik lees het graag hieronder!

Astrid
Astrid
1 Comment
  • Lana

    Geniaaal!!! Bedankt voor de tip! 😀

    september 12, 2016 at 12:11 pm Beantwoorden

Leave a reply