To top
18 Aug

LIDLBEAUTY LIPSTICKS

1DSC_0530B

Enkele maanden geleden ontving ik een exclusieve uitnodiging voor de persvoorstelling van LidlBeauty in mijn virtuele brievenbus. Een event waar Lidl-ambassadeur Evy Gruyaert en visagiste Angélique Vandewinkel de nieuwste LidlBeauty primeurs zouden voorstellen. Dat ik er die dag graag bij wou zijn, hoef ik jullie vast niet te vertellen. Maar aangezien ik op dat moment in Berlijn zou genieten van een fantastische Zalando fotoshoot (meer hierover zie je in dit filmpje en lees je in dit artikel) kon ik de uitnodiging jammer genoeg niet accepteren. Desondanks ontving ik tot mijn groot jolijt toch de volledige beautycollectie en testte ik reeds hun lipglossen (meer hierover lees je hier) en lipsticks. Vandaag deel ik dan ook graag mijn bevindingen over Lidl’s lippenstiften met jullie. Veel leesplezier!

Lidl’s lipglossencollectie bestaat uit 6 verschillende kleuren: Berry Passion, Cosy Rose, Fuchsia Pink, Nude Brown, Red Carpet en Velvety Ruby.
 witruimte2BERRY PASSION

Berry Passion-horz

Berry Passion is een donker paarse kleur die naar mijn mening erg mooi is bij een persoon met het winter kleurentype. Bij mij als zomertype met lichte lente-invloed vind ik de kleur echter minder geschikt en net iets te hard/donker bij mijn gelaat.
witruimte2COSY ROSE

Cosy Rose-horz

Cosy Rose is zonder twijfel mijn absolute favoriet van deze collectie. Ik hou van het prachtige kleurtje en de zachte uitstraling die het mijn gelaat verschaft.

witruimte2FUCHSIA PINK

Fuchsia Pink-horz

Fuchsia Pink is een felle roze kleur die echter veel lichter wordt bij aanbrenging op de lippen, wat ik alleen maar kan toejuichen aangezien ik niet echt hou van té felle lipkleuren.

witruimte2

NUDE BROWN

DSC_0555B-horz

Ook Nude Brown behoort voor mij tot de favorietjes van deze collectie. Ik ben opnieuw erg fan van de zachte uitstraling die deze lipkleur mijn gelaat verschaft, waardoor hij samen met Cosy Rose meteen in mijn ‘dagelijkse make-up bakje’ zal belanden!

witruimte2

RED CARPET

Red Carpet-horz

Red Carpet is naar mijn mening één van de mooiste rode lipkleuren. Zo is hij nét niet te donker en nét niet te fel van kleur waardoor zelfs ik deze kleur zou dragen. Al bewaar ik hem wel liever voor een feestje of speciale gelegenheid aangezien hij voor dagelijks gebruik toch nét iets te gewaagd is voor mijn gelaat.

witruimte2

VELVETY RUBY

Velvety Ruby-horz

Ook Velvety Ruby is een erg mooie rode kleur, al is hij iets warmer en feller dan Red Carpet waardoor ik hem waarschijnlijk niet vaak zal gebruiken.

witruimte2

BEVINDINGEN

Pigmentatie
De pigmentatie van deze lippenstiften doet net zoals Lidl’s lipglossen vaak niet wat zijn uiterlijk doet vermoeden, zo zijn alle lippenstiften bij aanbrenging op de lippen veel zachter van kleur dan verwacht. Al vind ik dit persoonlijk erg positief mits ik van zachte lipkleuren hou en ik als zomertype dan ook geen felle kleuren kan en zal dragen. Ben je echter wél op zoek naar een lipgloss met een felle kleur dan is deze collectie enkel een aanrader wanneer je de lippenstiften met een grote hoeveelheid aanbrengt op de lippen. Op deze manier wordt zijn kleur en pigmentatie namelijk iets feller.

Houdbaarheid
Lidlbeauty’s lippenstiften zijn mits aanbrenging van een lipprimer en poeder erg lang houdbaar, zo treedt er na het eten of drinken amper een vervaging van de kleur op. Iets wat ik alleen maar kan toejuichen én al zeker voor de luttele prijs van slechts €1,99 per stuk! Een koopje!

Dit artikel is een samenwerking met LIDL.

Astrid
Astrid
6 Comments
 • Elien

  Wat een mooie kleurtjes!
  En natuurlijk ook super van prijs.

  augustus 23, 2016 at 4:09 pm Beantwoorden
 • Mariska

  Goed prijsje en mooie kleurtjes! Ze hebben een mooi assortiment wat dat betreft en het staat je ook goed 🙂

  augustus 23, 2016 at 6:42 pm Beantwoorden
 • Lieselotte

  Wat een mooie kleurtjes! En die prijs is too-die-for! 😀

  augustus 28, 2016 at 3:51 pm Beantwoorden
 • Ilse

  Die Nude Brown lijkt me wel leuk om eens te gebruiken als hij dan toch niet zoveel kleur afgeeft. Anders zou ik dat niet durven. 🙂 Bij jou ziet het er toch mooi uit.

  augustus 29, 2016 at 6:47 pm Beantwoorden
 • gea

  Wauw wat een prachtig resultaat! Zelf heb ik ook eerder eens een lipstick van cien gehad, en die was ook prima. De kleuren vind ik ook heel mooi. Staat je ook zeker leuk.

  augustus 29, 2016 at 8:22 pm Beantwoorden
 • Jonna@Burgertrutjes

  Nude brown is ook mijn favoriet, de lipsticks verrassen mij echt!

  augustus 29, 2016 at 11:34 pm Beantwoorden

Leave a reply