To top
15 Aug

GETEST: BLACKHEAD MASKER

Een kleine week geleden testte ik vol nieuwsgierigheid beautyland’s nieuwste fenomeen, het blackhead masker ofwel mee-eter masker. Dit masker belooft een stralende huid én de ultieme verwijdering van mee-eters, puistjes en andere vervelende onzuiverheden van onze teergeliefde huid. Hoe dat verliep, wat mijn resultaten waren en wat ik er van vond, zie je allemaal in bovenstaand filmpje. Veel kijkplezier!

Astrid
Astrid
2 Comments
 • Julie

  Leuke test! Ik was al benieuwd naar deze nieuwe hype! 🙂
  Jammer dat er niet zo’n duidelijk resultaat geeft.

  augustus 17, 2016 at 7:31 am Beantwoorden
 • Jonna@Burgertrutjes

  Ik heb een half jaar geleden een tube gekocht. Na 1 keer gebruiken ben ik wel genezen. Man wat doet dat pijn! :’) En het resultaat vond ik ook erg tegenvallen…

  augustus 28, 2016 at 7:45 am Beantwoorden

Leave a reply