To top
2 Jul

LIDLBEAUTY LIPGLOSSEN

DSC_0426B

Enkele maanden geleden ontving ik een exclusieve uitnodiging voor de persvoorstelling van LidlBeauty in mijn virtuele brievenbus. Een event waar Lidl-ambassadeur Evy Gruyaert en visagiste Angélique Vandewinkel de nieuwste LidlBeauty primeurs zouden voorstellen. Dat ik er die dag graag bij wou zijn, hoef ik jullie vast niet te vertellen. Maar aangezien ik op dat moment in Berlijn zou genieten van een fantastische Zalando fotoshoot (meer hierover zie en lees je hier en hier) kon ik de uitnodiging jammer genoeg niet accepteren. Desondanks mocht ik tot mijn groot jolijt de volledige beautycollectie toch ontvangen en testte ik reeds hun nagellak, lipglossen en lipsticks waarover jullie drie afzonderlijke artikels mogen verwachten. Vandaag kunnen jullie alvast alles over hun lipglossen lezen.

Lidl’s lipglossencollectie bestaat uit 6 verschillende kleuren: Frozen Ice, Glitter Pink, Sugar Plum, Rich Magenta, Bold Bordeaux en Sweet Toffee.

witruimte2

FROZEN ICE

Frozen Ice collage

Frozen Ice is een doorzichtige kleur met een licht glittereffect, ideaal voor dagelijks gebruik of om over een lipstick aan te brengen voor een extra glosseffect.

witruimte2

GLITTER PINK

Glitter Pink collage

Glitter Pink is zoals de naam reeds vertelt, een lichtroze kleur aangelengd met glitters waardoor hij net zoals Frozen Ice perfect is voor dagelijks gebruik.

witruimte2

SUGAR PLUM

Sugar Plum collage

Sugar Plum is opnieuw een roze kleur met glitters, al  is de pigmentatie bij deze gloss net iets beter dan bij Glitter pink.

witruimte2

RICH MAGENTA

Rich Magenta collage

Rich Magenta lijkt in zijn flesje erg fel van kleur, waardoor ik hem dan ook niet meteen zou dragen. Al wordt de kleur bij aanbrenging op de lippen veel zachter waardoor hij één van mijn favorietjes van deze collectie is. Ben je echter op zoek naar felle kleur zoals het flesje belooft, dan is deze lipgloss dus niet wat je zoekt.

witruimte2

BOLD BORDEAUX

Bold Bordeaux collage

Bold Bordeaux is een mooie rode kleur die een net iets donkerdere tint heeft dan zijn flesje doet vermoeden. Persoonlijk vind ik dit een erg mooie kleur, al vind ik hem niet echt bij mijn uiterlijk passen en net iets te hard voor mijn gelaat.

witruimte2

SWEET TOFFEE

Sweet Toffee collage

De laatste lipgloss van de Lidlbeautycollectie is de warme bruine kleur, Sweet Toffee. Wanneer ik dit product voor het eerst zag doopte ik hem meteen tot de minst mooie kleur van deze collectie. Zo ben ik helemaal geen fan van de chocoladebruine kleur die dit flesje belooft. Al verandert de kleur bij aanbrenging naar een eerder lichtbruine tot nude kleur, waardoor ik hem uiteindelijk toch erg mooi vind.

  witruimte2

BEVINDINGEN

Pigmentatie
De pigmentatie van deze lipglossen doet vaak niet wat het flesje doet vermoeden, zo zijn Sweet Toffee, Rich Magenta en Bold bordeaux bij de effectieve aanbrenging op de lippen veel zachter van kleur dan verwacht. Al vind ik dit persoonlijk erg positief mits ik van zachte lipkleuren hou en ik als zomertype dan ook geen felle kleuren kan en zal dragen. Ben je echter wél op zoek naar een lipgloss met een felle kleur dan is deze collectie enkel een aanrader wanneer je de gloss met een grote hoeveelheid aanbrengt op de lippen, op deze manier wordt zijn kleur en pigmentatie namelijk iets feller.


Houdbaarheid
Lidlbeauty’s lipglossen zijn zoals elke lipgloss slechts een beperkte tijd houdbaar, zo blijft er na het eten niet veel van het product meer over. Al kan je dit vervagingsproces wel vertragen door voor het aanbrengen van de gloss eerst een primer aan te brengen op de lippen.

 

De Lidlbeauty lipglossencollectie is reeds verkrijgbaar bij Lidl voor slechts €1,99 per stuk.

Astrid
Astrid
46 Comments

Leave a reply