To top
10 Jun

BERLIN CALLING

MH_02_Blumencafe_Astrid01_w_047_RET_sRGB2

Vrijdag zagen jullie reeds een preview in mijn vlog over de fantastische dagen die ik beleefd heb in Berlijn. Aangezien ik in november van vorig jaar de Zalando Blogger Award in de categorie People’s Choice won, mocht ik helemaal naar de Duitse hoofdstad voor een exclusieve foto- en videoshoot. Wie me reeds lange tijd volgt, weet vast al dat ik een grote fan ben van Zalando. Elke keer dat ik een virtuele shoppingtrip naar deze webshop maak, belanden er vaak tientallen artikelen op mijn verlanglijstje. Ik ben echt helemaal verliefd op de mooie merken die Zalando verkoopt zoals For Love and Lemons, Topshop, Alberto Zago, River Island, Oxitaly…

Vandaag laat ik jullie het resultaat zien van deze campagne. Wat me, nu het hele avontuur achter de rug is, het meest is bijgebleven is uiteraard de spannende reis naar de Duitse modehoofdstad. Het was voor mij namelijk de eerste keer dat ik een echte professionele fotoshoot mocht meemaken die bovendien nog eens plaatsvond in een wereldstad als Berlijn. Maar voor alles is er een eerste keer en ik heb dan ook veel bijgeleerd. Zo valt me, bij het bekijken van mijn video, op dat mijn Oost-Vlaamse tongval meer doorschemert dan ik dacht. Ik heb de indruk dat ik zo hard aan het genieten was van het moment dat ik minder bezig was met de afwerking ervan. En omdat ik graag eerlijk ben met mijn lezers wil ik dit toch even kwijt. Het is enorm spannend en tegelijk best eng je helemaal over te geven aan een crew die je make-up en haar doet, en tegelijk ook foto’s en video’s van je maakt. Ik ben als pietje precies namelijk gewend dit allemaal zelf te doen, wat het uit handen geven van dergelijke taken niet eenvoudig maakt. Desalniettemin was het laten doen een fantastische ervaring: ik stond voor één dag in het middelpunt van de belangstelling en werd van alle kanten geholpen en mooi gemaakt. Is dat niet wat ieder meisje verlangt? Ik heb alvast geleerd, dat ik kan genieten van alle aandacht maar dat ik graag de dingen zelf in handen neem. Ik ben er dan ook nog niet helemaal uit of de uitstraling die de foto’s weergeven echt ‘mij’ zijn. Want ook ik ben, net zoals velen meisjes, onzeker. Desondanks ben ik natuurlijk ook erg trots en dankbaar dat ik dankzij jullie en Zalando deze fantastische ervaring mocht beleven. Weer iets dat ik van mijn bucketlist kan schrappen! Meer zien? Neem dan zeker even een kijkje op de Zalando pagina over deze campagne voor een exclusief interview, stijltips en mijn ultieme Berlijn playlist.


MH_01_Michelberger_Astrid01_w_011_RET_sRGB2 MH_07_Blumencafe_Astrid06_w_012_RET_sRGB2MH_05_Blumencafe_Astrid04_w_028_RET_sRGB2

 

 

Astrid
Astrid
48 Comments

Leave a reply