To top
3 Jun

BEHIND THE SCENES: BERLIJN MET ZALANDO

11 november 2015, een dag die voor altijd in mijn geheugen gegrift zal staan, want die avond was ik genomineerd voor dé Zalando Bloggers Awards in de categorie People’s choice. Een award die naast zichzelf enkele prachtige cadeaus met zich meebracht: een giftvoucher voor Zalando t.w.v. €1500 én een droomfotoshoot in Berlijn. Dat ik die avond ook werkelijk won, sijpelde slechts weken later binnen in mijn brein. Op 30 maart nog, enigszins onder de indruk door de vreselijke gebeurtenissen van de week ervoor, vertrok ik samen met mijn vriend richting Berlijn. Het werden 4 dagen vol lieve mensen, heerlijk eten, prachtige kleding, aangename verrassingen en vooral onvergetelijke ervaringen. Ik reis vandaag dan ook samen met jullie graag twee maanden terug in de tijd naar dit fantastische avontuur dat ik dankzij jullie en Zalando mocht beleven. Veel kijkplezier!

witruimte2PS: ben je benieuwd naar het resultaat van mijn Zalando foto- en videoshoot? Hou mijn blog en Zalando volgende week dan zeker in de gaten!

Astrid
Astrid
38 Comments

Leave a reply