To top
18 Mei

PERSDAGEN DEEL 3

DSC_0251B

Zoals ik in mijn eerste artikel en tweede artikel over de Antwerpse persdagen reeds vertelde, ging ik woensdag 27 april langs bij 4 pr-bureaus: Appletree, Comprendo, Global Image en Yapado. Na een uitgebreid bezoek aan Appletree, Comprendo en Global Image sloot ik mijn dag af met Yapado, een pr-bureau waar ik voordien nog nooit geweest was, maar wel al van gehoord had. Doorheen een gezellige én mooie loft ontdekte ik tal van merken en producten die Yapado vertegenwoordigt zoals Salt & Pepper, Inessance, Eyelure, Corine de Farme, Canderel en Elegant Touch en kon ik genieten van heerlijke lekkernijen gemaakt door foodblogger Julie (Hapjes Princess), een nailart workshop o.l.v. Elfi De Bruyn en een make-up sessie van make-up artist Florence Teerlinck. Daar ik bij Global Image al verwend werd met een Sopolish Protect & Peel manicure (waar je hier alles over leest) liet ik bij Yapado enkel mijn wenkbrauwen en wimpers onder handen nemen.

witruimte2Een overzichtje van mijn favoriete merken:

Eyelure

Om jouw zomerlook helemaal af te maken lanceert beauty-expert Eyelure een betoverende zomercollectie ‘Enchanted’ met maar liefst vier verschillende wimpersoorten: Cherished, Adored, Beloved en Forever. Licht sceptisch – ik vind nepwimpers er namelijk vaak ‘fake’ uitzien – liet ik me verleiden door de Adored wimpers die tot mijn grote verbazing erg eenvoudig aanbrachten en zeer naturel oogden. Jammer genoeg ben ik niet zo’n een fan van hun draagcomfort aangezien ik voortdurend het gevoel had de wimpers te verliezen.

DSC_0282Bwitruimte2

DSC_0255Bwitruimte2

Salt & Pepper

Een introductie heeft deze pionier op gebied van interieur en keukengerei vast niet meer nodig, al kon ik hun prachtige wekkers en peper- en zoutvaatjes jullie echt niet onthouden. Het is dringend tijd voor mijn eigen stekje!    DSC_0235Bwitruimte2DSC_0260Bwitruimte2 DSC_0263Bwitruimte2

Inessance

Geurtjes geurtjes geurtjes, ik kan er werkelijk niet genoeg van krijgen! Ik voegde Mademoiselle en Leçon de Séduction N°2 alvast toe aan mijn collectie. Bedankt Yapado!

DSC_0246Bwitruimte2

Elegant Touch

Deze Briste marktleider inzake nagelverzorging brengt al meer dan 30 jaar vernieuwende producten op de markt. Geïnspireerd door de toenemende nail art-trends lanceert nagelexpert Elegant Touch een innoverende en trendy nail-art collectie met een brede waaier aan studs, stickers, stencils tapes en allerhande tools om een unieke nagellook te creëren. Daarnaast voorzien ze je ook van originele nepnagels in een kleurenpallet van perzik tot flashy pink met hun gloednieuwe zomercollecties: ‘Fairground’ en ‘Summer Fayre’.

DSC_0269Bwitruimte2

DSC_0268Bwitruimte2

Bedankt Yapado voor de uitnodiging, aangename avond en prachtige cadeautjes!

Astrid
Astrid
No Comments

Leave a reply