To top
12 Mei

PERSDAGEN DEEL 2

3334263_orig

Zoals ik in mijn eerste artikel over de Antwerpse persdagen reeds vertelde, ging ik woensdag 27 april langs bij 4 pr-bureaus: Appletree, Comprendo, Global Image en Yapado. Na een uitgebreid bezoek aan Appletree en Comprendo ging ik langs bij Global Image, één van mijn favoriete pr-bureaus. Deze keer stond bij hen alles in het teken van de natuur, wat ook terugkwam in de mooie groene grastapijten die verspreid lagen in de zaal. Ik zag er de nieuwste collecties van merken als J&JOY, ProNails en Sweet Lemon en leerde er enkele nieuwe kennen waaronder Mii Cosmetics, Pomax en boetiek Mme Bovary.

Een overzichtje van mijn favoriete merken:

witruimte2

Mii Cosmetics
Mii is een make-up merk op minerale basis. Elk item in hun gamma is vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen en petrochemie. Omdat natuurlijke mineralen ontstekingsremmend en huidvriendelijk zijn, is Mii make-up zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Bovendien voelt de make-up zeer luchtig aan, waardoor je haast vergeet dat je gemaquilleerd bent.

DSC_0171 DSC_0174

witruimte2

Mme Bovary
Dit mooie boetiekje werd opgericht door Barbara Voussure en brengt een totaalconcept rond design met de nadruk op fairtrade en duurzaamheid. Zo vind je er onder andere design, interieur, verlichting, accessoires, textiel en kunst. Hiervoor werkt Barbara samen met een veertigtal ontwerpers en kunstenaars uit Europa en de rest van de wereld. Maar ook Barbara zelf is een ware ontwerpster, zo maakt ze eigenhandig prachtige oorringen, die je per stuk kan kopen waardoor  je ze kan combineren hoe jij dat wil.

DSC_0132

DSC_0144A

DSC_0133A

witruimte2

ProNails
Wie er al vanaf het begin bij is en fervent lezer van mijn oude blog was, heeft dit merk vast al voorbij zien komen. Beautymerk ProNails ontstond reeds begin jaren ’80 als het eerste Belgische productiebedrijf dat gespecialiseerd was in het aanleveren van professionele nagelverzorgingsproducten. Vandaag de dag bezitten ze een breed gamma aan producten voor zowel nagels, handen als voeten. Ik liet me er die dag alvast verwennen met een Sopolish Protect & Peel manicure waarover je binnenkort een uitgebreide review mag verwachten.

DSC_0232B

witruimte2

Sweet Lemon
Sweet Lemon is een jong en gedurfd schoenenmerk dat ontworpen wordt in België en geproduceerd in Italië , een land dat bekendstaat voor zijn ongeëvenaard vakmanschap en waar knowhow van generatie op generatie wordt overgedragen. Alle modellen worden er met de hand gemaakt met materialen van topkwaliteit. Vooral hun oxfordschoenen kunnen me erg bekoren!

Schermafdrukken

 Bedankt Global Image voor de uitnodiging, gezellige namiddag en pure verwennerij!

Astrid
Astrid
1 Comment

Leave a reply