To top
7 Mei

ANGÉLIQUE’S FAVOURITES NIGHT BY JANE IREDALE

5

Op dinsdagavond 12 april nam Angélique Vandewinkel, gepassioneerd visagiste én beautysidekick van Jani Kazaltzis, ons mee op ontdekkingsreis doorheen beautyland. In een prachtig pand met uitzicht op het Willemdok, stelde Angélique in samenwerking met cosmeticamerk jane iredale die avond drie setjes voor: een voor blondines (Happy Brights), een voor brunettes (Happy Browns) en een luxepakket voor alle types (Happy Deluxe). Elk pakket werd eigenhandig door Angélique samengesteld en bevat haar favorieten.

15

Dat Angélique uitgerekend met jane iredale de samenwerking aangaat is niet vreemd, zo gelooft ze steevast in kwalitatieve make up die de huid niet alleen mooier maakt maar ook verzorgt. ”Want je gezicht heb je voor het leven”. jane iredale ontmoet als pionier in de minerale make-up dan ook aan al haar wensen. Zo bestaan hun producten enkel uit natuurlijke geur- en kleurstoffen en zijn ze vrij van vul- en bindmiddelen. Bovendien wordt er bij hen – gelukkig genoeg – ook niet getest op dieren.

Tijdens drie interessante make-up demo’s genoot ik samen met menig bloggers, bekende Vlamingen en team MARNIX & ALLY van al haar tips en tricks.

Enkele sfeerbeelden:

unspecified

20

6

7

8

19

17

DSC_0179B

18

unspecified3B

16

DSC_0176B

Angélique’s setjes kosten tussen de 75 en 150 euro en zijn verkrijgbaar via haar website. Meer info vind je op de website van jane iredale.

Astrid
Astrid
2 Comments

Leave a reply