To top
6 Mei

A SPARK OF GLITTER

Glitters kleuren dezer dagen het straatbeeld in al hun mogelijke vormen. Denk aan: details op kleding, handtasjes, schoenen en schitterende juwelen. Waar men vroeger regelrecht dacht dat carnaval terug in het land was, behoren deze vrolijke blinkertjes nu tot het van het in de modewereld. Geen handtas, schoen, kledingstuk of zelfs nagellak is meer veilig voor het glitterfenomeen. Hoe opvallender, hoe beter zou je haast zeggen. Zelf ben ik best fan van deze trend, al combineer ik glitters liever met een iets soberdere look waardoor ze alle aandacht krijgen die ze verdienen. Niet zo lang geleden sprong ook ik mee op de glittertrein en kocht ik mijn eerste champagnekleurige glitter slip-ons. Zoals mijn blognaam reeds vertelt, hou ik van outfits en combinaties die enige elegantie uitstralen. Daarom combineerde ik mijn slip-ons voor hun eerste draagbeurt met een stoere zwarte nep lederen broek en een elegant wit bloesje met zwarte details. Om de glittertrend toch ietwat door te trekken doorheen de hele outfit ging ik voor bijpassende gouden juwelen. En als handtas koos ik natuurlijk voor mijn all time favourite Milano tas.

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

— SHOP THE LOOK —

Bloes ZARA (Maat S) –  Broek VERO MODA (Maat M) – Schoenen SAC D’ANVERS (Maat 38) – Oorringen ALIEXPRESS – Ring & OTHER STORIES (Maat S) – Armband & OTHER STORIES (Maat XS) – Handtas MILANO (uitverkocht) – Nagellak YVES ROCHER LILAS

7521056251_2_1_110136809_Black_003_ProductLargeDSC_0010Oorringenother-stories-gold-gilded-bar-ring-product-1-19074112-0-537803325-normal532564588e7a4472526bb3b2dfc27af410743

Astrid
Astrid
No Comments

Leave a reply