To top
5 Mei

HEREMIET KORTRIJK

DSC_00142

Kortrijk heeft er een modieus pareltje bij, langs het rustgevende kabbelende water van de Leie werd eind augustus conceptstore HEREMIET geboren. Bij deze boetiek kan je zowel terecht voor vintage kleding als interieurgadgets en accessoires, aangevuld met de nieuwste items van Kledingmerk Tissumano (waarover jullie zeker nog een artikel mogen verwachten). Bezielster Stefanie Dupont richtte haar winkeltje in slechts één maand eigenhandig op, waarbij Heremiet al snel uitgroeide tot het favoriete plekje van menig vintage lovers. Elk item dat zich in de winkel bevindt, wordt zorgvuldig door Stephanie geselecteerd en geëtaleerd alsof je in een schilderijtje stapt. Dat Stephanie niet alleen van mode houdt, maar ook een passie voor interieur heeft, zie je aan het niet alledaagse meubilair dat als decor dient. Daarvoor schuimde ze ontelbare rommelmarkten en tweedehandswinkels af op zoek naar de mooiste meubels om haar modekindje aan te kleden. Én met succes zoals je op onderstaande foto’s kan zien!

DSC_0070

DSC_0097

DSC_0048

DSC_0027

DSC_0113

DSC_0042

DSC_0057

DSC_0028

DSC_0041

DSC_0096

Ben je nog op zoek naar een hip kledingstuk of mode- en interieuraccessoire? Kom dan zeker als de bliksem langs, want helaas zal Heremiet haar thuishaven binnenkort verlaten. But cry no longer want Heremiet wordt begin juni namelijk heropend in een net iets andere versie: OATS EN HEREMIET. In dit healthy take-away concept gaat Stephanie samen met fijnproever Chloé Vanderheyden een nieuwe uitdaging aan op een gloednieuwe locatie (Sint-Janslaan 5 in Kortrijk). Zo kan je er binnenkort niet alleen shoppen maar ook genieten van een ontbijt, lunch en snacks op basis van havermout en dit alles aangeboden in een uniek kader.

Wil je graag op de hoogte blijven van Heremiet’s laatste nieuwtjes? Neem dan zeker een kijkje op haar Facebookpagina of volg haar op Instagram.

Astrid
Astrid
1 Comment
  • Teresa

    Wat er leuk winkeltje, ik ben erg benieuwd naar het nieuwe op de nieuwe locatie !

    mei 12, 2016 at 8:11 am Beantwoorden

Leave a reply