To top
3 Mei

EEN NIEUW HOOFDSTUK

red-hands-woman-creative-large

Enthousiast, blij, gemotiveerd, zenuwachtig… er zijn wel duizend woorden die beschrijven hoe ik me momenteel voel. Ik mag het eindelijk van de daken schreeuwen – nu ja, dat zou er misschien wat over zijn – timelesselegance.be mijn vernieuwde blog is geboren! Back in the old days, op 26 augustus 2014 om precies te zijn, waagde ik mijn eerste babystapjes in de blogwereld en creëerde er mijn eigen bescheiden plekje: www.timeless-elegance.weebly.com. Hét adres waar ik iets minder dan anderhalf jaar mijn liefde voor mode, beauty en lifestyle deelde. Mits ik bij de opstart van mijn blog niet wist wat de toekomst brengen zou én of bloggen wel überhaupt iets voor mij was, begon ik mijn avontuur met een gratis website bij Weebly. Een platform dat dankzij zijn eenvoudige tools me aanvankelijk absoluut kon bekoren, maar waar er naarmate de tijd verstreek zich steeds meer technische problemen ontwikkelden. Waar Weebly eens zo veelzijdig leek, bleek het platform opeens toch wat beperkingen met zich mee te brengen. Na lang wikken en wegen besloot ik daarom met het oog op meer professionaliteit en groeimogelijkheden, de overstap te maken naar WordPress. Al brengt zo’n overstap natuurlijk ook enkele veranderingen met zich mee: zo vind je me voortaan op www.timelesselegance.be onder een gloednieuwe lay-out. De reeds gepubliceerde content vanop mijn oude blog zal echter niet meer terug te vinden zijn op mijn nieuwe blog, mits WordPress en Weebly elkaar niet ondersteunen. Maar wie wil kan mijn oude artikels wel nog steeds hier lezen. Bon, genoeg gerateld! Welkom op mijn nieuwe blog!

Astrid
Astrid
9 Comments
 • Lien Vansteenbrugge

  Proficiat!!!!

  mei 4, 2016 at 2:41 pm Beantwoorden
 • Lies

  Proficiat met je eigen website! Ik heb onlangs ook de stap gezet en ben er echt tevreden mee. Mijn weeblycontent is (na wat gedoe) wel overgezet kunnen worden.

  mei 4, 2016 at 4:50 pm Beantwoorden
 • Linda

  Gefeliciteerd met je mooie nieuwe blog! Ik weet hoe hard het werken is en hoe trots je bent als de hele wereld het eindelijk kan en mag zien. Heel veel blog plezier op je nieuwe site!

  mei 4, 2016 at 7:29 pm Beantwoorden
  • Astrid

   Hey Linda,

   Héél erg bedankt voor de lieve reactie! 😀

   Liefs!

   mei 4, 2016 at 11:07 pm Beantwoorden
 • Samantha

  Gaaf! Ga zo door en je blog ziet er prachtig uit.
  Toi toi toi.

  mei 5, 2016 at 12:48 pm Beantwoorden
 • mams

  Ik vind je nieuwe blog nog meer UITSTEKENDER dan je ook al uitstekende oude blog.
  Misschien ben ik niet geheel objectief maar toch… je mag er fier op zijn net zoals ik heel fier ben op jou.
  Mams

  mei 16, 2016 at 10:33 am Beantwoorden

Leave a reply